Glaslaminaat zorgt al meer dan 25 jaar voor meer comfort en lagere energiekosten

Glaslaminaat

We laminate your glass

Sinds 1998 is Glaslaminaat actief in de markt van glasfolies. In de loop der jaren is er veel veranderd. Waar vroeger nog losse lijm op ruiten werd aangebracht waarna de raamfolie werd aangebracht zijn er nu zelfklevende folies op de markt. Door de toepassing van verschillende materialen zoals keramiek worden de raamfolies steeds effectiever terwijl ze ook nog eens meer licht doorlaten. Het team van Glaslaminaat staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en vakkundige installatie.

We komen graag langs of staan je telefonisch te woord. Door een aantal gerichte vragen kunnen wij al snel een duidelijk beeld vormen van de situatie en advies uitbrengen over de mogelijkheden van verschillende soorten raamfolies.

Al onze raamfolie installateurs zijn volledig VCA gecertificeerd. Zo werken wij op de industrie, utiliteitsgebouwen, scholen, kantoren en nog veel meer. Maar altijd met veiligheid voorop.

Ook een tevreden klant van Glaslaminaat worden? Neem dan contact met ons op om de wensen voor uw project te bespreken!

Waarom kiezen voor Glaslaminaat?

Wij werken met de beste raamfolies op de markt en onze VCA gecertificeerde monteurs brengen deze vakkundig aan.

Je kan niet elke raamfolie toepassen op ieder object. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden. Laat onze adviseurs je vrijblijvend advies geven!
Wij houden het contact graag persoonlijk. We bekijken samen wat het doel is en gaan dan over tot de beste oplossing met raamfolie.
Wij helpen graag iedereen met onze raamfolies. Of het nu gaat om grote zakelijke projecten van 1000+m2 of een project van 10m2 bij u thuis. Wij staan voor u klaar!

Dieuwe Douma

Neem contact op

Vragen over raamfolie?Wij hebben het antwoord

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
D Dieleman
D Dieleman
2024-04-17
Ontzettend goed geholpen om de inkijk in onze woning te verminderen. Na aanvraag werd de folie al snel op een professionele manier geplaatst ! Zeker een aanrader
Marcel Bakker
Marcel Bakker
2024-04-09
We wonen sinds een jaar een appartement waar het vorig jaar bloedheet is geworden tijdens de hete zomer. Ik heb Glaslaminaat benaderd voor info rondom zonwerende folie. Had snel een reactie en verliep de communicatie via Whatsapp, wat mij prima beviel. Al met al een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Dieuwe (de eigenaar) is een zeer prettig persoon en heeft verstand van zaken. Snel een afspraak kunnen maken voor het plakken van de folie, bij controle van het schuifpui glas zijn we er achter gekomen dat er (toch) gelaagd glas in zit. Daar adviseerde Dieuwe om een andere folie op te plakken dan in eerste instantie voorzien. Had hij niet op gerekend en dus ook niet mee, dus nog een keer terug voor komen, ook dit was weer snel geregeld. Onze ervaring met Glaslaminaat is zeer goed. Glaslaminaat is een professioneel bedrijf en Dieuwe is een zeer prettig persoon die al geruime tijd in het vak zit en verstand van zaken heeft. Top bedrijf.
L. Boontjes
L. Boontjes
2024-03-01
Onze ervaring met dit bedrijf is uiterst professioneel. Sinds het allereerste contact werden we grondig geïnformeerd over alle beschikbare opties, wat uiteindelijk resulteerde in een uitstekend eindresultaat. We zijn zeer tevreden met het aanbrengen van de zonwerende folie, die niet alleen aan onze wensen voldoet, maar ook extra functionaliteiten biedt. Google heeft mijn review met de foto verwijderd. Ik heb het zonder de foto moeten plaatsen.
Marco Frijlink
Marco Frijlink
2023-10-29
Wat heel goed was, was dat er echt werd doorgevraagd voordat een voorstel werd gedaan, om zeker te weten dat het aanbod ook echt zou aansluiten op onze vraag en wensen. En dat is uitstekend gelukt. Het aanbrengen ging volgens afspraak, snel en professioneel. Kortom, absoluut aanbevolen!
Thymen Deelstra
Thymen Deelstra
2023-10-11
Heel goede ervaring met het bedrijf glaslaminaat! Bij ons hebben zij onze ramen beplakt (met zonwerende folie) en we zijn goed en eerlijk geïnformeerd over wat het voor ons in de praktijk zou betekenen, om ook barsten in de ramen te voorkomen. En het beplakken van ons ramen scheelt ons echt serieus in warmte, op deze steeds warmer wordende planeet. Omdat onze woning op het zuiden staat merkten wij dit wel afgelopen zomer. En verder vriendelijk personeel!
Carina Rodrigues da Cruz Mendes
Carina Rodrigues da Cruz Mendes
2023-10-08
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Ook de service (offerte, plannen en dergelijke) zijn wij erg over te spreken. Glaslaminaat is professioneel, snel en betaalbaar. Wij raden hen dan ook zeker aan!
a pal
a pal
2023-10-05
Ons hele appartement voorzien van zonwerend glasfolie. Het zit er superstrak op, onzichtbaar bijna. Waar je normaal tijdens de echt warme dagen in de buurt van de ramen een benauwende ‘muur’ van hitte voelde is de overgang nu een heel stuk kleiner. Voelt prettiger, wij zijn blij dat we het gedaan hebben. Dieuwe hebben wij ervaren als een vriendelijk persoon die snel en netjes werkt en zich aan afspraken houdt. Wij zouden dit bedrijf bij iedereen aanraden. Nogmaals dank Dieuwe! Groet Alex en Nicole Paling
Esra Espinal
Esra Espinal
2023-10-02
Nadat we het resultaat bij onze directe buren zagen waren we meteen om! Ook wij hebben zonwerende privacy folie door Glaslaminaat laten aanbrengen. We zijn heel blij met het resultaat, er gaat geen licht verloren in onze hal en toch biedt het voldoende privacy wanneer er iemand voor de deur staat, geen inkijk meer. Ook heel erg te spreken over de goede service, alles werd vóór het aanbrengen van de folie goed schoongemaakt en na het aanbrengen ook weer netjes achter gelaten. Aanrader!
Junus Malawauw
Junus Malawauw
2023-09-30
Wij hebben onze kinderkamer voorzien van een warmtewerendefolie en dit werkt echt super goed! Op de heetste zomerdagen is dit echt een noodzaak gebleken met een raam op het zuiden. Glaslaminaat is alles keurig volgens afspraak nagekomen.