Glaslaminaat zorgt al meer dan 20 jaar voor meer comfort en lagere energiekosten

Ons verhaal

Glaslaminaat is in 1998 opgericht door Piet-jan van der Schoor. Hij zag de ontwikkelingen in de wereld van raamfolie en wou daar graag een bijdrage in hebben. Doordat zonwerende raamfolies steeds verder ontwikkelt werden en met de beste materialen geproduceerd werden kon hij zijn klanten optimaal bedienen. In 2019 was het voor hem tijd om te gaan genieten van zijn oude dag en is Glaslaminaat overgedragen naar de huidige eigenaar Dieuwe Douma.

Glaslaminaat verzorgt meer comfort voor de zakelijke markt en voor particulieren door de ongewenste effecten van de zon met zonwerende folies te weerkaatsen. Hierdoor wordt een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd en wordt het werkklimaat verbeterd.

Waarom kiezen voor Glaslaminaat?

Wij werken met de beste raamfolies op de markt en onze VCA gecertificeerde monteurs brengen deze vakkundig aan.

Je kan niet elke raamfolie toepassen op ieder object. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden. Laat onze adviseurs je vrijblijvend advies geven!
Wij houden het contact graag persoonlijk. We bekijken samen wat het doel is en gaan dan over tot de beste oplossing met raamfolie.
Wij helpen graag iedereen met onze raamfolies. Of het nu gaat om grote zakelijke projecten van 1000+m2 of een project van 10m2 bij u thuis. Wij staan voor u klaar!

Dieuwe Douma

Neem contact op

Vragen over raamfolie?Wij hebben het antwoord