zonwerende folie

Direct verkoeling met zonwerende raamfolie

Met grote raampartijen creëer je een aangenaam woonklimaat met veel natuurlijk licht. Er ontstaat zo ook een erg ruimtelijk gevoel, waardoor je woonkamer meteen groter lijkt. Het enige nadeel van grote ramen is dat je woning tijdens de zomermaanden al snel té warm aanvoelt. Onze zonwerende folie maakt een einde aan dit probleem. Raamfolie is de ideale manier om de hitte van de zon te bestrijden. Er bestaan diverse zonwerende folies. Meestal weert een donkere getinte folie meer warmte dan een lichtere versie.

Wij van Glaslaminaat beschikken echter ook over een zo goed als onzichtbare zonwerende folie die voor ca 50% warmtewering zorgt.  In deze folie zitten speciale keramische elementen verwerkt, terwijl andere warmtewerende folies uit metaaldeeltjes vervaardigd worden. Dankzij deze onzichtbare folie blijft het lekker koel in je huis en wordt je zicht op geen enkel moment belemmerd.

Hoe effectief is zonwerende folie

Wij van Glaslaminaat monteren zonwerende folies die de hitte en warmte van de zon voor wel 86% tegenhouden. In de praktijk zien we dat dit zo’n 7-8 graden kan schelen! Het effect van zonwerende folie is ook afhankelijk van de hoeveelheid spiegeling die je kiest. Over het algemeen is het zo dat hoe spiegelender de folie is, hoe meer warmte deze reflecteert. Dit betekent dat je woning of bedrijfspand zelfs tijdens de warmste maanden koel aanvoelt. Bovendien hoef je je airco niet voortdurend aan te zetten en bespaar je zo enorm op je energierekening. In de video hiernaast zie je hoeveel graden zonwerende folie scheelt tegenover normaal glas zonder zonwerende folie.

Verder verhoogt een warmtewerende raamfolie je privacy. Grote ramen zorgen al snel voor ongewenste inkijk en met een zonwerende spiegelende folie los je dit snel op. S’ avonds draait het spiegelende effect zich om dus dan adviseren wij altijd toch de gordijnen dicht te doen zodat je de privacy behoudt. Ten slotte belemmert een zonwerende folie het zicht niet. Je ogen passen zich namelijk aan het licht dat binnenkomt aan, waardoor je nauwelijks merkt dat je een zonwerende folie op je ramen hebt aangebracht. Met een zonwerende folie profiteer je dan ook van voldoende natuurlijk licht, zonder dat je woning of bedrijfspand te warm wordt.

zonwerende folie op gebouw

Zonwerende folie voor bedrijven

Zonnige dagen zijn heerlijk, behalve als je op kantoor aan het werk bent. De binnenvallende zon schittert namelijk vervelend op je beeldscherm en de stijgende temperaturen creëren een erg vermoeiend werkklimaat. De airco op stand maximaal zorgt voor een hoog energieverbruik en gaat niet samen met de duurzaamheid die je naar je klanten wilt uitstralen. Een zonwerende folie biedt in dit geval uitkomst!

De zonwerende folie houdt de warmte voor een groot gedeelte tegen en je kan de temperatuur op een natuurlijke manier regelen. Dit aangename werkklimaat zal de productiviteit van je werknemers positief beïnvloeden en de werksfeer in het gebouw zal direct verbeteren. Bovendien vermindert onze zonwerende folie de schittering van de zon en zal je direct een stuk minder last hebben van een vervelende reflectie op het beeldscherm. De warmtewerende raamfolie van Glaslaminaat kan de temperatuur met zo’n 7 tot 8 graden verlagen tijdens de zomer!

Zonwerende folie aan de binnenkant of aan de buitenkant

De reden waarom het belangrijk is om te weten welke zonwerende folie je aan de binnenkant kan plaatsen is omdat er een thermische breuk kan optreden als de warmte niet snel zijn weg naar buiten kan vinden. Er zijn ook raamfolies die niet warmtewerend zijn en alleen inkijk tegengaan zoals de melkglas en zandstraalfolie. Dit kan je op vrijwel ieder glastype plaatsen. Een korte samenvatting over welke folie je op welke ruiten kan plaatsen:

– Enkel glas: Alle zonwerende folies zijn zowel binnen als buiten te plaatsen.
– Gewoon dubbel glas: Alle zonwerende raamfolies zijn zowel binnen als buiten te plaatsen
– HR++ dubbel glas: De meeste zonwerende raamfolies zijn aan de buitenzijde van de ruit te plaatsen. Voor de binnenzijde neem contact op voor de mogelijkheden.
– Triple glas: Hierbij is warmtewerende raamfolie alleen aan de buitenzijde van de ruit te plaatsen. Privacy folie die niet zonwerend is kan wel aan de binnenzijde worden aangebracht.
– Gelaagd glas: Op gelaagd glas kan je enkel een spiegelende folie aan de buitenzijde van de ruit aanbrengen. 
– Gehard glas: Hierbij kunnen bijna alle warmtewerende raamfolies aan de binnen en buitenzijde aangebracht worden.

Om thermische breuk bij raamfolie tegen te gaan moet er ook worden gekeken naar de eventuele slagschaduw. Zet daarnaast nooit een screen halverwege want door de ongelijke opwarming van de ruit heeft deze dan zeer hoge kans op breuk. Liever geen breuk? Dat begint bij goed advies wat wij van Glaslaminaat je graag geven.

zonwerende folie in gebouw
zonwerende folie binnenkant en buitenkant

Zonwerende folie laten plaatsen

Zonwerende folie kan zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van het raam aangebracht worden. Wanneer mogelijk, plaatsen we zonwerende folies aan de binnenzijde. Op deze manier lopen ze minder snel schade van weersinvloeden op en gaan ze aanzienlijk langer mee. Bij geïsoleerd glas, zoals HR of HR++ glas, moet de zonwerende folie vaak aan de buitenkant geplaatst worden. De kans op een thermische breuk is in dit geval namelijk hoger.

We hebben echter een lichte folie die wel aan de binnenzijde van een HR++ ruit gemonteerd kan worden en 50% warmte tegen houdt. Een thermische breuk is het gevolg van temperatuurverschillen in het glas zelf. Door de weerkaatsing van de hitte door de zonwerende folie warmt het raam op. Als deze warmte bij HR++ glas niet snel genoeg door de ruit kan worden afgevoerd kan een thermische breuk optreden. Wanneer de zonwerende folie aan de buitenkant wordt aangebracht kan de warmte direct de atmosfeer in worden weerkaatst. Laat je raamfolie door een specialist plaatsen zodat je verzekerd bent van een optimaal resultaat en garantie op de folie. Wil je weten waarom wij dé specialist zijn in zonwerende folie? Neem dan eens een kijkje op deze pagina, we vertellen je graag meer over ons!

Wat is de beste zonwerende raamfolie?

Wil je weten wat de beste zonwerende raamfolie is voor jouw ramen? Dit is van veel factoren afhankelijk. We hebben zo’n 20 verschillende zonwerende folies en we kijken altijd welke folie het beste bij jouw ramen past. We houden daarbij rekening met het type glas, of je wel of geen privacy wil creëren, hoeveel warmte je tegen wil houden en wat het oppervlak van de ramen is. Zo is onze Naturel35 folie perfect voor warmtewering in je serre en Sun70 folie is zeer geschikt voor alle ramen in je woning. Heb je interesse in zonwerende raamfolie? We informeren je graag over het type folie dat geschikt is voor jouw ramen.

zonwerende folie binnenkant en buitenkant
zonwerende folie binnenkant en buitenkant

Is zonwerende folie doorzichtig?

Veel mensen vragen zich af of zonwerende raamfolie wel doorzichtig is. Hier hoef je niet ongerust over te zijn. Met onze zonwerende raamfolie kun je nog perfect genieten van het uitzicht. De folie is lichtdoorlatend en doorzichtig, maar houdt wel de warmte van de zon tegen. Als je voor wat donkerdere folie kiest, komt er natuurlijk wel minder licht binnen. Toch zul je merken dat je ogen zich snel aanpassen aan de hoeveelheid licht die binnenkomt. Daardoor lijkt de kamer helemaal niet zoveel donkerder. Houd er ook rekening mee dat onze zonwerende folie aan de buitenkant altijd donkerder lijkt dan van binnenuit het geval is.

Hoe lang gaat raamfolie mee?

Waar mogelijk plaatsen wij zonwerende raamfolie aan de binnenkant van de ramen. Hierdoor kan jij nog langer genieten van je zonwerende raamfolie. We begrijpen dat jij je afvraagt hoe lang raamfolie eigenlijk mee gaat. Zonwerende raamfolie gaat bij montage aan de binnenzijde van de ruiten tot wel 20 jaar mee en er zit altijd 10 jaar garantie op! Door montage aan de binnenzijde heeft de folie geen last van weersinvloeden, wat resulteert in een langere levensduur.

Natuurlijk plaatsen we ook raamfolies aan de buitenzijde van de ramen wanneer het niet mogelijk is om deze aan de binnenzijde te monteren in verband met een te hoge kans op thermische breuk. Onze hoogwaardige folies gaan aan de buitenzijde gemiddeld zo’n 10-12 jaar mee met een garantie van meestal 5 jaar. Zonwerende buitenfolie wordt in de meeste gevallen na 10 jaar vervangen. Dit kan eenvoudig met een alkalisch middel om de lijm op te lossen en een glazenwassers schrapmes.

zonwerende folie binnenkant en buitenkant
zonwerende folie

Wat kost zonwerende folie

De kosten van zonwerende folie zitten gemiddeld tussen de €55 en €85 p/m2 afhankelijk van de folie en de grootte van het project. Speciale folies of zonwerende folies die op moeilijk bereikbare plekken aangebracht moeten worden zijn iets duurder. Let wel op dat de prijs om zonwerende folie te laten plaatsen altijd afhankelijk is van meerdere factoren!

Ten eerste gaat het om de soort warmtewerende folie die je laat aanbrengen. We hebben zo’n 20 verschillende zonwerende folies die allemaal hun eigen sterke punten hebben. Kies je voor maximale warmtewering voor HR++ glas. Wil je privacy creëren voor de straatzijde of is het doel je ramen zonwerend te maken zodat er niet meer fel licht naar binnen komt. Verder speelt ook het te beplakken oppervlak een grote rol. Wij plakken over het algemeen vanaf 10m2 tot ca 1000m2 per opdracht.

Ben je op zoek naar een zonwerende raamfolie en ontvang je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? We delen graag kosteloos onze kennis en voorzien je graag van passend advies. Of ben je benieuwd naar hoe wij exact te werk gaan? Bekijk dan eens onze lovende reviews op deze pagina!

Wat onze tevreden klanten zeggen

Ben je benieuwd of onze klanten tevreden zijn over de zonwerende folie? Onze reviews spreken voor zich. Zo vertelde één van onze klanten: “Ons hele appartement voorzien van zonwerende folie. Het zit er superstrak op, onzichtbaar bijna. Waar je normaal tijdens de echt warme dagen in de buurt van de ramen een benauwende ‘muur’ van hitte voelde is de overgang nu een heel stuk kleiner. Voelt prettiger, wij zijn blij dat we het gedaan hebben. Dieuwe hebben wij ervaren als een vriendelijk persoon die snel en netjes werkt en zich aan afspraken houdt. Wij zouden dit bedrijf bij iedereen aanraden.”

zonwerende folie
Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
D Dieleman
D Dieleman
2024-04-17
Ontzettend goed geholpen om de inkijk in onze woning te verminderen. Na aanvraag werd de folie al snel op een professionele manier geplaatst ! Zeker een aanrader
Marcel Bakker
Marcel Bakker
2024-04-09
We wonen sinds een jaar een appartement waar het vorig jaar bloedheet is geworden tijdens de hete zomer. Ik heb Glaslaminaat benaderd voor info rondom zonwerende folie. Had snel een reactie en verliep de communicatie via Whatsapp, wat mij prima beviel. Al met al een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Dieuwe (de eigenaar) is een zeer prettig persoon en heeft verstand van zaken. Snel een afspraak kunnen maken voor het plakken van de folie, bij controle van het schuifpui glas zijn we er achter gekomen dat er (toch) gelaagd glas in zit. Daar adviseerde Dieuwe om een andere folie op te plakken dan in eerste instantie voorzien. Had hij niet op gerekend en dus ook niet mee, dus nog een keer terug voor komen, ook dit was weer snel geregeld. Onze ervaring met Glaslaminaat is zeer goed. Glaslaminaat is een professioneel bedrijf en Dieuwe is een zeer prettig persoon die al geruime tijd in het vak zit en verstand van zaken heeft. Top bedrijf.
L. Boontjes
L. Boontjes
2024-03-01
Onze ervaring met dit bedrijf is uiterst professioneel. Sinds het allereerste contact werden we grondig geïnformeerd over alle beschikbare opties, wat uiteindelijk resulteerde in een uitstekend eindresultaat. We zijn zeer tevreden met het aanbrengen van de zonwerende folie, die niet alleen aan onze wensen voldoet, maar ook extra functionaliteiten biedt. Google heeft mijn review met de foto verwijderd. Ik heb het zonder de foto moeten plaatsen.
Marco Frijlink
Marco Frijlink
2023-10-29
Wat heel goed was, was dat er echt werd doorgevraagd voordat een voorstel werd gedaan, om zeker te weten dat het aanbod ook echt zou aansluiten op onze vraag en wensen. En dat is uitstekend gelukt. Het aanbrengen ging volgens afspraak, snel en professioneel. Kortom, absoluut aanbevolen!
Thymen Deelstra
Thymen Deelstra
2023-10-11
Heel goede ervaring met het bedrijf glaslaminaat! Bij ons hebben zij onze ramen beplakt (met zonwerende folie) en we zijn goed en eerlijk geïnformeerd over wat het voor ons in de praktijk zou betekenen, om ook barsten in de ramen te voorkomen. En het beplakken van ons ramen scheelt ons echt serieus in warmte, op deze steeds warmer wordende planeet. Omdat onze woning op het zuiden staat merkten wij dit wel afgelopen zomer. En verder vriendelijk personeel!
Carina Rodrigues da Cruz Mendes
Carina Rodrigues da Cruz Mendes
2023-10-08
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Ook de service (offerte, plannen en dergelijke) zijn wij erg over te spreken. Glaslaminaat is professioneel, snel en betaalbaar. Wij raden hen dan ook zeker aan!
a pal
a pal
2023-10-05
Ons hele appartement voorzien van zonwerend glasfolie. Het zit er superstrak op, onzichtbaar bijna. Waar je normaal tijdens de echt warme dagen in de buurt van de ramen een benauwende ‘muur’ van hitte voelde is de overgang nu een heel stuk kleiner. Voelt prettiger, wij zijn blij dat we het gedaan hebben. Dieuwe hebben wij ervaren als een vriendelijk persoon die snel en netjes werkt en zich aan afspraken houdt. Wij zouden dit bedrijf bij iedereen aanraden. Nogmaals dank Dieuwe! Groet Alex en Nicole Paling
Esra Espinal
Esra Espinal
2023-10-02
Nadat we het resultaat bij onze directe buren zagen waren we meteen om! Ook wij hebben zonwerende privacy folie door Glaslaminaat laten aanbrengen. We zijn heel blij met het resultaat, er gaat geen licht verloren in onze hal en toch biedt het voldoende privacy wanneer er iemand voor de deur staat, geen inkijk meer. Ook heel erg te spreken over de goede service, alles werd vóór het aanbrengen van de folie goed schoongemaakt en na het aanbrengen ook weer netjes achter gelaten. Aanrader!
Junus Malawauw
Junus Malawauw
2023-09-30
Wij hebben onze kinderkamer voorzien van een warmtewerendefolie en dit werkt echt super goed! Op de heetste zomerdagen is dit echt een noodzaak gebleken met een raam op het zuiden. Glaslaminaat is alles keurig volgens afspraak nagekomen.

Direct verkoeling met zonwerende raamfolie

Met grote raampartijen creëer je een aangenaam woonklimaat met veel natuurlijk licht. Er ontstaat zo ook een erg ruimtelijk gevoel, waardoor je woonkamer meteen groter lijkt. Het enige nadeel van grote ramen is dat je woning tijdens de zomermaanden al snel té warm aanvoelt. Onze zonwerende folie maakt een einde aan dit probleem. Raamfolie is de ideale manier om de hitte van de zon te bestrijden. Er bestaan diverse zonwerende folies. Meestal weert een donkere getinte folie meer warmte dan een lichtere versie. Wij van Glaslaminaat beschikken echter ook over een zo goed als onzichtbare zonwerende raamfolie die voor ca 50% warmtewering zorgt.  In deze folie zitten speciale keramische elementen verwerkt, terwijl andere warmtewerende folies uit metaaldeeltjes vervaardigd worden. Dankzij deze onzichtbare folie blijft het lekker koel in je huis en wordt je zicht op geen enkel moment belemmerd.

zonwerende folie raamfolie

Hoe effectief is zonwerende folie?

Hoeveel graden scheelt zonwerende folie? Wij monteren zonwerende folies de hitte van de zon voor wel 86% tegenhouden. In de praktijk zien we dat dit zo’n 7-8 graden kan schelen! Dit betekent dat je woning of bedrijfspand zelfs tijdens de warmste maanden koel aanvoelt. Bovendien hoef je je airco niet voortdurend aan te zetten en bespaar je zo enorm op je energierekening. In de video hiernaast zie je hoeveel graden zonwerende folie scheelt tegenover normaal glas zonder zonwerende folie.

Verder verhoogt een warmtewerende raamfolie je privacy. Grote ramen zorgen al snel voor ongewenste inkijk en met een zonwerende spiegelende raamfolie los je dit snel op. S’ avonds draait het spiegelende effect zich om dus dan adviseren wij altijd toch de gordijnen dicht te doen zodat je de privacy behoudt. Ten slotte belemmert een zonwerende folie het zicht niet. Je ogen passen zich namelijk aan het licht dat binnenkomt aan, waardoor je nauwelijks merkt dat je een zonwerende folie op je ramen hebt aangebracht. Met een zonwerende folie profiteer je dan ook van voldoende natuurlijk licht, zonder dat je woning of bedrijfspand te warm wordt.

Zonwerende folie voor bedrijven

Zonnige dagen zijn heerlijk, behalve als je op kantoor aan het werk bent. De binnenvallende zon schittert namelijk vervelend op je beeldscherm en de stijgende temperaturen creëren een erg vermoeiend werkklimaat. De airco op stand maximaal zorgt voor een hoog energieverbruik en gaat niet samen met de duurzaamheid die je naar je klanten wilt uitstralen. Een zonwerende raamfolie biedt in dit geval uitkomst. De zonwerende folie houdt de warmte voor een groot gedeelte tegen en je kan de temperatuur op een natuurlijke manier regelen. Dit aangename werkklimaat zal de productiviteit van je werknemers positief beïnvloeden en de werksfeer in het gebouw zal direct verbeteren. Bovendien vermindert onze zonwerende folie de schittering van de zon en zal je direct een stuk minder last hebben van een vervelende reflectie op het beeldscherm. Onze warmtewerende raamfolie kan de temperatuur met zo’n 7 tot 8 graden verlagen tijdens de zomer!

zonwerende folie raamfolie

Hoe lang gaat raamfolie mee?

Waar mogelijk plaatsen wij zonwerende raamfolie aan de binnenkant van de ramen. Hierdoor kan jij nog langer genieten van je zonwerende raamfolie. We begrijpen dat jij je afvraagt hoe lang raamfolie eigenlijk mee gaat. Zonwerende raamfolie gaat bij montage aan de binnenzijde van de ruiten tot wel 20 jaar mee en er zit altijd 10 jaar garantie op! Door montage aan de binnenzijde heeft de folie geen last van weersinvloeden, wat resulteert in een langere levensduur.

Natuurlijk plaatsen we ook raamfolies aan de buitenzijde van de ramen wanneer het niet mogelijk is om deze aan de binnenzijde te monteren in verband met een te hoge kans op thermische breuk. Onze hoogwaardige folies gaan aan de buitenzijde gemiddeld zo’n 10-12 jaar mee met een garantie van meestal 5 jaar. Zonwerende buitenfolie wordt in de meeste gevallen na 10 jaar vervangen. Dit kan eenvoudig met een alkalisch middel om de lijm op te lossen en een glazenwassers schrapmes.

Montage zonwerende folie

Zonwerende raamfolie laten plaatsen

Zonwerende folie kan zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van het raam aangebracht worden. Wanneer mogelijk, plaatsen we zonwerende folies aan de binnenzijde. Op deze manier lopen ze minder snel schade van weersinvloeden op en gaan ze aanzienlijk langer mee. Bij geïsoleerd glas, zoals HR of HR++ glas, moet de zonwerende folie vaak aan de buitenkant geplaatst worden. De kans op een thermische breuk is in dit geval namelijk hoger. We hebben echter een lichte folie die wel aan de binnenzijde van een HR++ ruit gemonteerd kan worden en 50% warmte tegen houdt. Een thermische breuk is het gevolg van temperatuurverschillen in het glas zelf. Door de weerkaatsing van de hitte door de zonwerende raamfolie warmt het raam op. Als deze warmte bij HR++ glas niet snel genoeg door de ruit kan worden afgevoerd kan een thermische breuk optreden. Wanneer de zonwerende raamfolie aan de buitenkant wordt aangebracht kan de warmte direct de atmosfeer in worden weerkaatst. Laat je raamfolie door een specialist plaatsen zodat je verzekerd bent van een optimaal resultaat en garantie op de folie.

zonwerende folie raamfolie

Zonwerende folie aan de binnenkant of aan de buitenkant?

De reden waarom het belangrijk is om te weten welke zonwerende raamfolie je aan de binnenkant kan plaatsen is omdat er een thermische breuk kan optreden als de warmte niet snel zijn weg naar buiten kan vinden. Er zijn ook raamfolies die niet warmtewerend zijn en alleen inkijk tegengaan zoals de melkglas en zandstraalfolie. Dit kan je op vrijwel ieder glastype plaatsen. Een korte samenvatting over welke folie je op welke ruiten kan plaatsen:

– Enkel glas: Alle zonwerende folies zijn zowel binnen als buiten te plaatsen.
– Gewoon dubbel glas: Alle zonwerende raamfolies zijn zowel binnen als buiten te plaatsen
– HR++ dubbel glas: De meeste zonwerende raamfolies zijn aan de buitenzijde van de ruit te plaatsen. Voor de binnenzijde neem contact op voor de mogelijkheden.
– Triple glas: Hierbij is warmtewerende raamfolie alleen aan de buitenzijde van de ruit te plaatsen. Privacy folie die niet zonwerend is kan wel aan de binnenzijde worden aangebracht.
– Gehard glas: Hierbij kunnen bijna alle warmtewerende raamfolies aan de binnen en buitenzijde aangebracht worden.

Om thermische breuk bij raamfolie tegen te gaan moet er ook worden gekeken naar de eventuele slagschaduw. Zet daarnaast nooit een screen halverwege want door de ongelijke opwarming van de ruit heeft deze dan zeer hoge kans op breuk. Liever geen breuk? Dat begint bij goed advies wat wij je graag geven.

Zonwering laten plaatsen

Wat kost zonwerende folie?

De exacte prijs van zonwerende folie hangt van verschillende factoren af. Ten eerste moet je natuurlijk naar het type zonwerende folie kijken. Elke soorten warmtewerende folie heeft andere eigenschappen en brengt dan ook andere kosten met zich mee. Verder speelt ook het te beplakken oppervlak een grote rol. De kosten van zonwerende folie zitten gemiddeld tussen de €50 en €80 p/m2 afhankelijk van de folie en de grootte van het project. Speciale folies of zonwerende folies die op moeilijk bereikbare plekken aangebracht moeten worden zijn iets duurder.

Ben je op zoek naar een zonwerende folie en ontvang je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan nu nog contact met ons op. We delen graag onze expertise en leggen je duidelijk uit over welke soorten zonwerende folie we beschikken en welke oplossing het best bij jouw situatie past.

zonwerende folie raamfolie

Wat is de beste zonwerende raamfolie?

Wil je weten wat de beste zonwerende raamfolie is voor jouw ramen? Dit is van veel factoren afhankelijk. We hebben zo’n 20 verschillende zonwerende folies en we kijken altijd welke folie het beste bij jouw ramen past. We houden daarbij rekening met het type glas, of je wel of geen privacy wil creëren, hoeveel warmte je tegen wil houden en wat het oppervlak van de ramen is. Zo is onze Naturel35 folie perfect voor warmtewering in je serre en Sun70 folie is zeer geschikt voor alle ramen in je woning. Heb je interesse in zonwerende raamfolie? We informeren je graag over het type folie dat geschikt is voor jouw ramen.

zonwerende folie op lichtstraat

Wat onze tevreden klanten zeggen

Ben je benieuwd of onze klanten tevreden zijn over de zonwerende folie? Onze reviews spreken voor zich. Zo vertelde één van onze klanten: “Ons hele appartement voorzien van zonwerende folie. Het zit er superstrak op, onzichtbaar bijna. Waar je normaal tijdens de echt warme dagen in de buurt van de ramen een benauwende ‘muur’ van hitte voelde is de overgang nu een heel stuk kleiner. Voelt prettiger, wij zijn blij dat we het gedaan hebben. Dieuwe hebben wij ervaren als een vriendelijk persoon die snel en netjes werkt en zich aan afspraken houdt. Wij zouden dit bedrijf bij iedereen aanraden.”

Wil jij ook “uit het zonnetje gezet” worden?

Of wil je gewoon weten wat de kosten zijn voor jouw project?
Vraag een vrijblijvende offerte aan!