sun70 uv werend folie voor woningen

Grote ramen vangen veel zon!

Veel woningen hebben tegenwoordig grote raampartijen waarbij veel zonlicht naar binnen komt. Hierdoor ontstaat een heerlijk ruimtelijk gevoel. Echter komt er door deze ramen in de zomer erg veel warmte door de straling van de zon naar binnen. Met onze zonwerende folie voor woningen kan je zelf bepalen hoeveel warmte je naar binnen wilt laten gaan.

Normaal gesproken werkt het zo dat hoe donkerder de raamfolie is, hoe meer warmtewerend deze is. We hebben echter een raamfolie die nagenoeg onzichtbaar is (vraag om een gratis proefstukje sun70 in het contactformulier om het zelf te ervaren) en deze raamfolie houdt tot 50% warmte tegen. Dit komt door de keramische elementen in de folie inplaats van metaaldeeltjes die in veel andere folies zitten.

Met zonwerende raamfolie voor woningen is ongewenste warmte en hitte van de zon bijzonder effectief tegen te gaan. Er bestaan verschillende folies met elk hun eigen kwaliteiten. Een aantal zonwerende raamfolies reflecteren permanent 86% van alle aangestraalde zonnewarmte.

Verhoog direct je privacy met zonwerende folie voor woningen!

Ramen in uw woning die zich aan een straatzijde bevinden zorgen wellicht voor wat ongewenste inkijk. Doordat we ook licht spiegelende zonwerende folies hebben, kunnen we hiermee direct de ongewenste inkijk oplossen. Let op: je kijkt bij raamfolie altijd naar de lichtste zijde.

Overdag kan je bij zonwerende folie voor woningen dus goed naar buiten kijken en is de buitenzijde wanneer gewenst licht spiegelend. ’s Avonds wanneer u de lampen aan heeft staan en het is buiten al heel donker draait dit effect zich om. Dit betekent dat u ’s avonds wellicht toch de gordijnen gewoon dicht wilt doen. Voor volledige privacy kijkt u bij onze privacy folies.

DN35EXT zonwerende folie woningen
Zonwerende folie voor woningen

Zonwerende folie voor woningen: dé nieuwe uitstraling

Zonwerende folie voor woningen is niet alleen belangrijk om de temperatuur in huis aangenaam te houden maar het ziet er ook nog eens erg mooi uit. De kleur van zonwerende folie bij een woning is meestal een lichte tint op het raam. Dit kan een donkere tint zijn waardoor je niet naar binnen kunt kijken of het kan een lichte tint zijn die je bijna niet ziet en toch 50% warmtewerend is.

Voor de beste keus van zonwerende folie in uw woning kunt u ons het beste een aantal foto’s toesturen en aangeven wat de hoofdreden is om de folie te laten plaatsen. Dit kunt u doen via ons offerteformulier. Liever eerst nog oriënteren? Dat snappen wij, bekijk in dat geval eens onze reviews op deze pagina. Zo kunt u zien hoe wij werken en welke resultaten wij leveren.

Zonwerende projecten

We werken met veel verschillende zonwerende folies maar de meest aangebrachte folie voor woningen is de Sun70. Een natuurlijke uitstraling en toch zeer warmtewerend. Dat laten de eigenschappen hieronder zien. Bekijk hiernaast een greep uit onze zonwerende projecten.

Tegenhouden Zonenergie 50%
Lichtdoorlaatbaarheid 70%

Wil jij ook “uit het zonnetje gezet” worden?

Of wil je gewoon weten wat de kosten zijn voor jouw project?
Vraag een vrijblijvende offerte aan!