zonwerende folie

Wij plaatsen onze zonwerende raamfolie in Rotterdam en omstreken.

Hou jij ervan om te zweten zonder dat je inspanning levert? Natuurlijk niet. Toch is het zo dat in veel bedrijfspanden werknemers achter grote ramen zitten te werken en de zon direct naar binnen schijnt. Ten eerste is dit niet fijn werken omdat het licht zeer fel kan zijn. Hierdoor heb je constant het gevoel dat je moet gaan knijpen met je ogen. Daarnaast is je beeldscherm niet meer te zien door het overmatige licht dat binnenkomt. Behalve licht komt er ook infraroodstraling van de zon naar binnen. Juist hierdoor warmt je kantoor of woning op en wordt het binnenklimaat onaangenaam warm. Glaslaminaat heeft de oplossing om deze directe warmtestraling van de zon tegen te houden. De oplossing: Laat zonwerende raamfolie plaatsen in Rotterdam!

Waarom zonwerende folie laten plaatsen in Rotterdam?

Veel mensen vragen zich af of zo’n dun laagje folie nu echt zin heeft om overmatige warmte die naar binnen via het glas komt tegen te gaan. Wij zeggen altijd: Bekijk het zelf in deze video. Je ziet dat door dat “dunne laagje” bepaalde straling van de zon grotendeels geblokkeerd wordt. Dit zorgt ervoor dat het minder snel warm wordt en eventueel aanwezige airco’s veel minder hard hoeven te werken. Je zorgt dus voor een prettiger werkklimaat met een duurzame oplossing. Wij plaatsen zonwerende raamfolie in Rotterdam maar zijn ook de partner als u overige gebouwen in Nederland wilt laten voorzien van warmtewerende raamfolie.

zonwerende folie op gebouw

Hoe werkt een offerte aanvraag voor zonwerende folie in Rotterdam?

Wanneer je zonwerende folie in Rotterdam wilt laten plaatsen dan ben je vast benieuwd naar de kosten. In de meeste gevallen kunnen we telefonisch al advies geven over de mogelijkheden in jullie pand. Meestal vragen we om een foto van het pand en de ramen die voorzien mogen worden van de zonwerende folie. Natuurlijk is het bij grotere projecten ook mogelijk om langs te komen op locatie in Rotterdam of omstreken om ter plekke te kijken wat de beste zonwerende folie is voor uw pand. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan via deze link

Zonwerende projecten

We werken met veel verschillende zonwerende folies maar de meest aangebrachte folie voor kantoren is de Silver20. Waarom? Dat laten de eigenschappen hieronder zien. Bekijk hiernaast een greep uit onze zonwerende projecten.

Tegenhouden Zonenergie 86%
Vermindering reflectie 87%

Wil jij ook “uit het zonnetje gezet” worden?

Of wil je gewoon weten wat de kosten zijn voor jouw project?
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bekijk hier hoe andere klanten ons ervaren

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
D Dieleman
D Dieleman
2024-04-17
Ontzettend goed geholpen om de inkijk in onze woning te verminderen. Na aanvraag werd de folie al snel op een professionele manier geplaatst ! Zeker een aanrader
Marcel Bakker
Marcel Bakker
2024-04-09
We wonen sinds een jaar een appartement waar het vorig jaar bloedheet is geworden tijdens de hete zomer. Ik heb Glaslaminaat benaderd voor info rondom zonwerende folie. Had snel een reactie en verliep de communicatie via Whatsapp, wat mij prima beviel. Al met al een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Dieuwe (de eigenaar) is een zeer prettig persoon en heeft verstand van zaken. Snel een afspraak kunnen maken voor het plakken van de folie, bij controle van het schuifpui glas zijn we er achter gekomen dat er (toch) gelaagd glas in zit. Daar adviseerde Dieuwe om een andere folie op te plakken dan in eerste instantie voorzien. Had hij niet op gerekend en dus ook niet mee, dus nog een keer terug voor komen, ook dit was weer snel geregeld. Onze ervaring met Glaslaminaat is zeer goed. Glaslaminaat is een professioneel bedrijf en Dieuwe is een zeer prettig persoon die al geruime tijd in het vak zit en verstand van zaken heeft. Top bedrijf.
L. Boontjes
L. Boontjes
2024-03-01
Onze ervaring met dit bedrijf is uiterst professioneel. Sinds het allereerste contact werden we grondig geïnformeerd over alle beschikbare opties, wat uiteindelijk resulteerde in een uitstekend eindresultaat. We zijn zeer tevreden met het aanbrengen van de zonwerende folie, die niet alleen aan onze wensen voldoet, maar ook extra functionaliteiten biedt. Google heeft mijn review met de foto verwijderd. Ik heb het zonder de foto moeten plaatsen.
Marco Frijlink
Marco Frijlink
2023-10-29
Wat heel goed was, was dat er echt werd doorgevraagd voordat een voorstel werd gedaan, om zeker te weten dat het aanbod ook echt zou aansluiten op onze vraag en wensen. En dat is uitstekend gelukt. Het aanbrengen ging volgens afspraak, snel en professioneel. Kortom, absoluut aanbevolen!
Thymen Deelstra
Thymen Deelstra
2023-10-11
Heel goede ervaring met het bedrijf glaslaminaat! Bij ons hebben zij onze ramen beplakt (met zonwerende folie) en we zijn goed en eerlijk geïnformeerd over wat het voor ons in de praktijk zou betekenen, om ook barsten in de ramen te voorkomen. En het beplakken van ons ramen scheelt ons echt serieus in warmte, op deze steeds warmer wordende planeet. Omdat onze woning op het zuiden staat merkten wij dit wel afgelopen zomer. En verder vriendelijk personeel!
Carina Rodrigues da Cruz Mendes
Carina Rodrigues da Cruz Mendes
2023-10-08
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Ook de service (offerte, plannen en dergelijke) zijn wij erg over te spreken. Glaslaminaat is professioneel, snel en betaalbaar. Wij raden hen dan ook zeker aan!
a pal
a pal
2023-10-05
Ons hele appartement voorzien van zonwerend glasfolie. Het zit er superstrak op, onzichtbaar bijna. Waar je normaal tijdens de echt warme dagen in de buurt van de ramen een benauwende ‘muur’ van hitte voelde is de overgang nu een heel stuk kleiner. Voelt prettiger, wij zijn blij dat we het gedaan hebben. Dieuwe hebben wij ervaren als een vriendelijk persoon die snel en netjes werkt en zich aan afspraken houdt. Wij zouden dit bedrijf bij iedereen aanraden. Nogmaals dank Dieuwe! Groet Alex en Nicole Paling
Esra Espinal
Esra Espinal
2023-10-02
Nadat we het resultaat bij onze directe buren zagen waren we meteen om! Ook wij hebben zonwerende privacy folie door Glaslaminaat laten aanbrengen. We zijn heel blij met het resultaat, er gaat geen licht verloren in onze hal en toch biedt het voldoende privacy wanneer er iemand voor de deur staat, geen inkijk meer. Ook heel erg te spreken over de goede service, alles werd vóór het aanbrengen van de folie goed schoongemaakt en na het aanbrengen ook weer netjes achter gelaten. Aanrader!
Junus Malawauw
Junus Malawauw
2023-09-30
Wij hebben onze kinderkamer voorzien van een warmtewerendefolie en dit werkt echt super goed! Op de heetste zomerdagen is dit echt een noodzaak gebleken met een raam op het zuiden. Glaslaminaat is alles keurig volgens afspraak nagekomen.