SS20EXT zonwerende folie

Prettig werkklimaat zonder airco! Kies voor zonwerende folie voor uw kantoor

We zien dat veel gebouwen tegenwoordig een ventilatiesysteem hebben voor schone lucht. Afgelopen jaar is het belang van een goede ventilatie alleen maar groter geworden. Veel werkplekken hebben ook één of meerdere airco’s in het gebouw hangen om een aangenaam werkklimaat te creëren voor de medewerkers. Effectiviteit van personeel wordt hierdoor vergroot mits de airco geen hinderlijke luchtstroming veroorzaakt doordat deze eigenlijk te hard moet werken. Een nadeel is dat de energierekening bij een airco in maximale stand een flink stuk duurder zal zijn. Zonwerende raamfolie voor uw kantoor is dan ook de oplossing om energiekosten te besparen en toch een prettig werkklimaat voor uw werknemers te creëren. We zullen hieronder kort verder toelichten waarom u zonwerende folie voor uw kantoor zou moeten nemen.

Ongewenste schittering in je beeldscherm

Wanneer je een werkplek hebt bij het raam geniet je van het uitzicht. Maar wellicht wat minder als de zon recht in je beeldscherm schijnt. We zien dan vaak dat medewerkers karton voor het raam zetten om hun scherm goed te zien. Maar dat is helemaal niet nodig wanneer je zonwerende folie voor je kantoor neemt!

We plaatsen zonwerende folies die de schittering van de zon in je beeldscherm met 82% kunnen verminderen. En dat scheelt aanzienlijk!

ss35 zonwerende folie
DN35 zorginstelling zonwerende folie

Upgrade de uitstraling van je kantoor met zonwerende raamfolie!

Zonwerende of warmtewerende folie is niet alleen belangrijk om de temperatuur op kantoor aangenaam te houden, het ziet er ook nog eens erg mooi uit. We kunnen met zonwerende raamfolie het kantoor heel neutraal houden of we kunnen het een stuk moderner laten ogen door de verschillende folies die we aanbieden. Iedere raamfolie is 99% UV-werend waardoor de inventaris langer mooi meegaat.

Voor de beste keuze van zonwerende folie op uw kantoor kunt u ons het beste een aantal foto’s toesturen en aangeven wat de hoofdreden is om de raamfolie te laten plaatsen. Dit kunt u doen via ons offerteformulier. Voor grotere projecten komen wij graag eerst persoonlijk langs om alles in te meten. Bekijk verder ook eens op deze pagina onze reviews, zo kunt u zien hoe anderen over ons denken.

SS20EXT zonwerende folie

Prettig werkklimaat zonder airco!

We zien dat veel gebouwen tegenwoordig een ventilatiesysteem hebben voor schone lucht. Afgelopen jaar is het belang van een goede ventilatie alleen maar groter geworden. Veel werkplekken hebben ook één of meerdere airco’s in het gebouw hangen om een aangenaam werkklimaat te creëren voor de medewerkers.

Effectiviteit van personeel wordt hierdoor vergroot mits de airco geen hinderlijke luchtstroming veroorzaakt doordat deze eigenlijk te hard moet werken. Een nadeel is dat de energierekening bij een airco in maximale stand een flink stuk duurder zal zijn. Zonwerende folie voor uw gebouw is dan ook de oplossing om energiekosten te besparen en toch een prettig werkklimaat voor uw werknemers te creëren.

Ongewenste schittering in je beeldscherm

Wanneer je een werkplek hebt bij het raam geniet je van het uitzicht. Maar wellicht wat minder als de zon recht in je beeldscherm schijnt. We zien dan vaak dat medewerkers karton voor het raam zetten om hun scherm goed te zien. Maar dat is helemaal niet nodig!

We plaatsen zonwerende folies die de schittering van de zon in je beeldscherm met 82% kunnen verminderen. En dat scheelt aanzienlijk!

ss35 zonwerende folie
DN35 zorginstelling zonwerende folie

Upgrade de uitstraling van je gebouw!

Zonwerende of warmte werende folie is niet alleen belangrijk om de temperatuur op kantoor aangenaam te houden maar het ziet er ook nog eens erg mooi uit. We kunnen met de folie het pand heel neutraal houden of we kunnen het een stuk moderner laten ogen door de verschillende folies die we aanbieden. Iedere folie is 99% UV-werend waardoor de inventaris langer mooi meegaat.

Voor de beste keuze van zonwerende folie op uw gebouw kunt u ons het beste een aantal foto’s toesturen en aangeven wat de hoofdreden is om de folie te laten plaatsen. Dit kunt u doen via ons offerteformulier. Voor grotere projecten komen wij graag eerst persoonlijk langs om alles in te meten.

Benieuwd naar onze projecten?

We werken met veel verschillende zonwerende folies maar de meest aangebrachte folie voor bedrijven is de Silver20. Zeer warmtewerend en verminderd ongewenste schittering van de zon. Dat laten de eigenschappen hieronder zien. Bekijk hiernaast een greep uit onze zonwerende projecten.

Tegenhouden Zonenergie 75%
Vermindering reflectie 78%
UV-werend 99%

Wil jij ook “uit het zonnetje gezet” worden?

Of wil je gewoon weten wat de kosten zijn voor jouw project?
Vraag een vrijblijvende offerte aan!