Maak van gewoon glas, veiligheidsglas!

In een wereld waar veiligheid en beveiliging prioriteit hebben, wordt de rol van veiligheidsfolie op glas steeds belangrijker. Of het nu gaat om woonhuizen, bedrijfspanden of winkels, deze innovatieve oplossing biedt een extra laag bescherming die veel verder gaat dan alleen bescherming tegen letselschade. Kies dus voor veiligheidsglas met veiligheidsfolie. Ontdek hieronder de verschillende voordelen van veiligheidsfolie:

 1. Bescherming tegen Inbraak:
  Veiligheidsfolie fungeert als een onzichtbare barrière tegen indringers. Het versterkt het glas, waardoor het moeilijker wordt om in te breken. Zelfs als het glas breekt, houdt de folie de scherven bij elkaar, waardoor de kans op letsel aanzienlijk wordt verminderd.
 2. Versterking van glas:
  Het glas wordt versterkt zonder afbreuk te doen aan het esthetische aspect. De folie is transparant en behoudt de helderheid van het glas, terwijl het de structurele integriteit verbetert.
 3. Bescherming tegen Ongevallen:
  In geval van een ongeluk of een plotselinge impact, helpt de veiligheidsfolie om de glasscherven bij elkaar te houden. Dit minimaliseert het risico op verwondingen en houdt de omgeving veilig.
 4. UV-Blokkering:
  Sommige veiligheidsfolies bieden niet alleen bescherming tegen fysieke schade, maar ook tegen schadelijke ultraviolette (UV) stralen. Dit helpt bij het voorkomen van verkleuring van interieurartikelen door de zon.
 5. Privacy en Esthetiek:
  Naast veiligheid is het mogelijk om een combinatie te kiezen die ook privacy biedt. Je kunt kiezen uit diverse tinten en ontwerpen om de gewenste mate van privacy en esthetiek te bereiken.
 6. Energie-efficiëntie:
  Sommige veiligheidsfolies hebben warmtewerende eigenschappen, waardoor ze bijdragen aan energie-efficiëntie door de warmteoverdracht door de ramen te verminderen.
veiligheidsglas met veiligheidsfolie

Hoe Kies je de Juiste Veiligheidsfolie voor je veiligheidsglas?

Bij het kiezen van veiligheidsfolie is het essentieel om rekening te houden met factoren zoals de dikte van de folie, het type glas waarop het wordt aangebracht en eventuele aanvullende functies zoals UV-bescherming of warmtewering. Een professioneel advies kan je helpen bij het selecteren van de juiste folie voor jouw specifieke behoeften.

Kies voor een veilige leef- of werkomgeving met anti splinter folie

Veiligheidsfolie op glas is niet alleen een slimme investering in fysieke veiligheid, maar ook in gemoedsrust. Bescherm jezelf, je dierbaren en je eigendommen met deze innovatieve oplossing die veel verder gaat dan alleen het beschermen van je ramen. Kies voor veiligheidsglas met veiligheidsfolie en geniet van een extra laag gemoedsrust in je leef- of werkomgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen of een e-mail sturen. Toch eerst benieuwd naar onze opgeleverde projecten? Bekijk dan eens op deze pagina onze reviews.

Vraag vrijblijvend advies aan!